St. Michiel & Lioba Weekendkamp

Geef je nu op voor gezamenlijk weekendkamp Beilen

Alle leden van de St. Michiel en Lioba groep zijn in mei uitgenodigd om mee te gaanop weekendkamp te Beilen. We zitten op het schitterende terrein vanscoutinggroep Beyloo ter Horst (Smalbroek 25, 9411 TS Beilen) De kosten van dit kampzijn inbegrepen in de all-inclusive contributie.

De welpen en scouts zijnvrijdag 5 mei vanaf 12.00 uur welkom op het scoutingterrein in Beilen. RSA, KBS, HvdZ, stam, leiding en bestuur zijn donderdagavond 4 mei (na de dodenherdenking) al welkom. Zondag 7 mei rond 16.00 uur is het kamp afgelopen.

We willen graag van te voren weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Geef je vóór 31 maart op. Opgeven is heel simpel: Stuur een appje naar 0651051373 met je voor- en achternaam en speltak. Makkelijker kunnen we hetniet maken.

Aarzel niet om je op te geven!

Vriendelijke groet,

Het bestuur van St. Michiel en Lioba