algemeen

doe mee

agenda

12 maart 2017 Geef je nu op voor gezamenlijk weekendkamp Beilen

Alleleden van de St. Michiel en Lioba groep zijn in mei uitgenodigd om mee te gaanop weekendkamp te Beilen. We zitten op het schitterende terrein vanscoutinggroep Beyloo ter Horst (Smalbroek 25, 9411 TS Beilen) De kosten van dit kampzijn inbegrepen in de all-inclusive contributie.

De welpen en scouts zijnvrijdag 5 mei vanaf 12.00 uur welkom op het scoutingterrein in Beilen.
RSA,KBS, HvdZ stam, leiding en bestuur zijn donderdagavond 4 mei (na dedodenherdenking) al welkom. Zondag 7 mei rond 16.00 uur is het kamp afgelopen.

Wewillen graag van te voren weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Geef jevóór 31 maart op. Opgevenis heel simpel: Stuur een appje naar0651051373 met je voor- en achternaam en speltak. Makkelijker kunnen we hetniet maken.

Aarzelniet om je op te geven!

Vriendelijkegroet,

Hetbestuur van St. Michiel en Lioba