algemeen

doe mee

agenda

Welkom op de website van scouting St. Michiel en Lioba

De St. Michiel & Lioba groep is één van de drie scoutinggroepen van het mooie havenstadsje Harlingen. Opgericht in juni 1945, is onze groep er een met een rijke historie. Deze historie kunt u nalezen bij de historiepagina. Ons vrolijke clubblad 't Roefke is hier online te lezen! Ziet u liever wat foto’s van vroeger? Neem dan een kijkje in het fotoalbum, waar enorm veel foto's staan.

Maar natuurlijk heeft onze groep niet alleen een verleden, maar ook een uitdagend heden! De 7 speltakken zijn elke week druk bezig met de meest uitlopende programma’s en beleven de meest avontuurlijke kampen! Jaarlijks hebben wij diverse groepsactiviteiten en soms zelfs kampen met de hele groep. "Scouting, das pas leven!" geld dan ook echt voor onze groep!

MOBIELE VERSIE
IS NIET BESCHIKBAAR